Beşiktaş Sakatlar - Mvu6r95j6gmwlm - İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı .

Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Il y a 9 heures. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Il y a 1 jour.

Il y a 7 heures. Wkqta Kn Ienm
Wkqta Kn Ienm from iaftm.tmgrup.com.tr
Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 2 jours. Il y a 4 heures. İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı . Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu.

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Il y a 7 heures. Il y a 2 jours. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Il y a 4 heures. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Il y a 7 heures. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Il y a 9 heures. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. B01nd7qyq Luum
B01nd7qyq Luum from www.haberturek.com
Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Il y a 6 jours. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Il y a 6 jours. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Il y a 1 jour. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Il y a 7 heures.

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Il y a 6 jours. Il y a 4 heures. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 2 jours. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı . Il y a 6 jours. Il y a 7 heures. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba.

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 7 heures. Il y a 9 heures. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Il y a 6 jours.

Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Di1cxnaqz6vkrm
Di1cxnaqz6vkrm from www.duhuliye.com
Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı . Il y a 2 jours. Il y a 7 heures. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Il y a 1 jour. Il y a 4 heures. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Il y a 7 heures. Il y a 6 jours. Il y a 2 jours. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Il y a 4 heures. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Il y a 6 jours. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 7 heures. İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı .

Beşiktaş Sakatlar - Mvu6r95j6gmwlm - İzmir deplasmanı öncesinde alex teixeria, vida, welinton, necip, mehmet topal, ghezzal, n'koudou, batshuayi ve larin sakat, rosier ise kırmızı .. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.